Mange års erfaring
God service
Konkurrencedygtige priser

Murer i Kolding og omegn

Står du og mangler en murer i Kolding eller omegn, så kan du med fordel overlade det til en JL Kloak for på den måde at være sikret et holdbart og ikke mindst flot resultat. Hvis du overlader dit murerarbejde til JL Kloak, er du sikker på at være i trygge hænder. Her bliver opgaven udført korrekt, og kvaliteten af arbejdet er 100% i orden. 

Jeg tilbyder at udføre murerarbejde for både private og erhverv, og gennem årene har jeg sammen med mine samarbejdspartnere varetaget mange forskellige former for opgaver inden for murerarbejdet. Helt fra vi tager de første spadestik og til det færdige resultat står klar, kan jeg garantere, at du vil opleve et højt serviceniveau. 

Vi har en perfektionistisk tilgang til vores arbejde, og høj kundetilfredshed er et ufravigeligt krav, når JL Kloakservice udfører murerarbejde. Uanset om du leder efter en murer i Kolding til en stor eller lille opgave, så bliver der leveret et godt og veludført stykke murerarbejde, hvis du vælger mig.

 

Murer i Kolding, Haderslev og omegn

JL Kloak har til huse i Christiansfeld, men står du og mangler en murer i Kolding, Haderslev eller omegn, så rykker jeg også hellere end gerne ud. 

Gennem årene har jeg løst mange forskellige typer murerarbejde, og det har gjort, at jeg i dag besidder stor ekspertise inden for følgende typer af opgaver:

  • Støbning af gulve
  • Støbning af sokkel
  • Sikring af vådrum
  • Opsætning af fliser på vægge og gulve
  • Opmuring og renovering af facade
  • Pudsning og vandskuring af facade

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på murerarbejde af den ene eller anden slags, så tøv ikke med at kontakte mig, så finder jeg en god pris på udførslen af dit projekt. 

Ud over murerarbejde kan jeg også hjælpe med blandt andet flisebelægningtræfældning og kloakservice i Kolding og omegn. Min ekspertise inden for flere forskellige områder gør det muligt for dig at få en god samlet pris på udførslen af flere forskellige typer opgaver i og omkring dit hjem. 

 

Stor erfaring som murer i Kolding og omegn

For mig er hver eneste opgave forskellig, og jeg sætter derfor også en ære i at skabe et godt samspil med dig om lige præcis dit murerarbejde. Derudover er den løbende kommunikation en vigtig prioritet for mig, så jeg kan udføre et stykke arbejde, som både jeg selv og kunden er tilfreds med. 

Har du brug for vejledning i forbindelse med murerarbejde af den ene eller anden slags, så deler jeg hellere end gerne ud af min viden, så vi sammen kan få skabt den bedste løsning for dig, som du kan have glæde af i mange år fremover. 

Jeg udfører alle former for murerarbejde i høj kvalitet og til en god pris. Skal du have udført murerarbejde eller har du spørgsmål til mine services? Så er du velkommen til at kontakte mig på 40 41 09 66 eller sende en mail til jlkloak@bbsyd.dk. Du kan også med fordel udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.