Mange års erfaring
God service
Konkurrencedygtige priser

Rottespærre kloak

Rotter er et stigende problem i Danmark, som kan forårsage skader for store beløb. Heldigvis er der råd at hente, hvis du vil sikre dit hus, din virksomhed eller forretning bedst muligt mod rotter. I så fald er en rottespærre i kloakken vejen frem. JL Kloakservice kan hjælpe dig med rottespærre montering, der holder rotterne ude, og som samtidig sikrer fri vandpassage.  

JL Kloak er et enmandsfirma, så her er du sikret personlig service. Jeg dækker områderne omkring Kolding, Christiansfeld og Haderslev, og jeg sætter en ære i, at mit arbejde altid er 100% i orden. Lader du mig stå for montering af rottespærre i kloakken, så er du sikret bedst muligt mod rotter i dit hjem.  

Montering af rottespærre i kloak

Hvis der først er rotter, der formår at få adgang til dit hus, så kan det både betyde ubehagelige lugtgener og skader på rør og stikledninger. Derudover er rotter smittebærere af en række sygdomme, som du ikke ønsker at få ind i dit hjem. Der er altså mange gode grunde til at have en rottespærre i kloakken, og du kan derfor med fordel overveje at få monteret en rottespærre i kloakken allerede i dag.

I Danmark er det påkrævet, at det er en autoriseret kloakmester, der står for monteringen af rottespærren. Jeg har mange års erfaring med forskellige typer af kloakarbejde, og jeg hjælper også hellere end gerne med montering af rottespærre i kloakken ved dit hus. Er du nysgerrig på rottespærre pris, så giv mig gerne et kald. Så giver jeg dig en god pris på montering af rottespærre i kloakken ved dit hjem eller din forretning.

Når jeg monterer en rottespærre i din kloak, så er der tale om en Nordisk Innovations TX11 model. Den fungerer på den måde, at når rotten forsøger at forcere rottespærren, så vil spjældets tænder gribe fat i rotten, og den vil dermed virke som en kile mellem rotten og rørets bund. Rottespærren består af to separate og vendbare spjæld i rustfrit stål.  

Når du først har fået monteret en rottespærre i kloakken, så er det en god idé at få den efterset med jævne mellemrum. Dette gøres både for at sikre, at den fortsat holder rotterne væk og for at holde øje med, at rottespærren ikke stopper afløbet. De løbende eftersyn af rottespærren hjælper jeg også gerne med. 

Tegn på rotter

Autoriseret kloakmester

Da jeg er autoriseret kloakmester i Kolding og omegn, kan jeg løfte en bred vifte af opgaver inden for dette felt. Du er derfor også velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for kloakservice i Kolding, Christiansfeld og Haderslev. Jeg kan også hjælpe med separatkloakering.  

Uanset hvilken type opgave jeg bliver sat til at udføre, så gør jeg det med et gennemgående fokus på god service og kyndig rådgivning. Vil du vide mere om rottespærre kloak, eller ønsker du at sikre din ejendom bedst muligt mod ubudne gæster i form af rotter, så er du velkommen til at kontakte mig på 40 41 09 66 eller sende en mail til jlkloak@bbsyd.dk. Så kan vi aftale nærmere, og du kan hurtigst muligt få monteret en rottespærre i kloakken, som på effektiv vis holder rotterne på afstand af dit hjem. Du er også velkommen til at gøre brug af kontaktformularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.